Eriplast - muovisaumaamo
Myllärintie 63, 70780 KUOPIO
Puh.(017) 261 6354
Sähköposti: myynti@eriplast.net
Internet: www.eriplast.net
Yleiset myynti-ja toimitusehdot (1.8.2006 alkaen)
Näitä toimitusehtoja sovelletaan ellei muuta ole kirjallisesti sovittu.
Tarjous on voimassa 30 päivää sen lähettämisestä. Tarjoukseen annettu vastaus, johon sisältyy lisäyksiä, rajoituksia tai ehtoja ei ole sitova vaan se katsotaan ostajan vastatarjoukseksi. Tilauksen hyväksymisestä annetaan pyydettäessä kirjallinen tilausvahvistus. Toimituksissa voi toimitettava määrä poiketa tilatusta määrästä enintään ±10 %


Hinnat
Hinnat ilmoitetaan nettohintoina ilman ALV:a, ellei tarjouksessa tai hinnastossa ole muuta mainittu. Pidätämme oikeuden muutoksiin hankinta tai raaka-ainekustannusten muuttuessa.

Maksuehto
Maksuehto on 14 pv netto, yliaikakorko 13 %

Toimitusehdot
Toimitusmaksu on tilauskohtainen.
Toimitusmaksua ei peritä noudoista ja jälkilähetyksistä. Pidätämme oikeuden siirtää tilaukset kolmannelle osapuolelle ilman eri ilmoitusta.


Tavaranpalautukset
Palautusta ei voi tehdä ilman Eriplastin lupaa.
Ennakkoilmoitus palautuksesta on tehtävä 8 päivän kuluessa tavaran saapumisesta. Mukaan on liitettävä lähetysluettelo tai kopio siitä.
Erikoistilauksia ei voi palauttaa, mikäli toimitus on ollut asiakkaan tilauksen mukainen. Postiennakolla tai jälkivaatimuksella lähetettyjä palautuksia ei lunasteta.

Ylivoimainen este
Lakko, työsulku, tulipalo, konerikko, raaka-aineiden puute, viranomaistoimenpide tai muu myyjästä riippumaton ylivoimainen este vapauttaa noudattamasta sovittua toimitusaikaa. Mikäli edellä mainittu tapahtuma teknisesti tai taloudellisesti vaikeuttaa kohtuuttomasti tarjotun tavaraerän toimittamista on myyjä oikeutettu peruuttamaan tarjouksensa tai purkamaan sopimuksen kokonaan tai vielä toteutumattomalta osalta. Ostajalla ei ole oikeutta vaatia tämän johdosta vahingonkorvausta. Mikäli toimitusaika edellä mainitusta syystä venyisi yli kolmella kuukaudella on ostaja oikeutettu peruuttamaan tilauksensa. Kaupan peruuntuessa ylivoimaisen esteen vuoksi mahdollinen ennakkomaksu palautetaan ostajalle.

Omistusoikeudet ja vastuu
Tavara siirtyy ostajan omaisuudeksi kun se on kokonaisuudessaan maksettu. Vastuu tavaraan kohdistuvasta vahingosta siirtyy luovutushetkellä ostajalle.

Tulosta tämä sivu